Objave

Izbira pravih krožnikov za prezentacijo

Izbira pravega krožnika ali servirne posode dandanes žal ni več tako enostavna in zahteva premišljeno odločitev gostinca glede na koncept, ponudbo,izgled lokala in še bi lahko naštevali.

Krožnike kot tudi servirne posode je danes možno dobiti v različnih materialih (porcelan, keramika, steklo, les, litoželezo…), različnih oblikah ter barvah z različnimi vzorci zato je pomemno, da pred odločitvijo o nakupu določenih krožnikov temeljito premislimo kaj želimo z njimi sporočiti.

Zaradi naraščajočega objavljanja gostov o svojih kulinaričnih izkušnjah v restavraciji je še kako pomemno, da so jedi servirane na primernih krožnikih, ki še dodatno pripomorejo, da vaša jed izgleda vizualno zapeljivo.

Pred vsakih nakupom je smiselno tudi krožnik fizično preveriti ter tudi preveriti in se pozanimati glede ustreznosti materiala, saj vsak material ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju ali serveranje v mikrovalovni pečici in se lahko ob tem poškoduje ali poči kar ustvari nevšečnosti.

V spletni trgovini Gastrobutik.si ponujamo paleto različnih krožnikov, ki jo smiselno dopolnjujemo glede na trende v gostinstvu. Po najboljših močeh se trudimo zadovoljiti vsakega gostinca, da pri nas najde željene krožnike po konkurenčni ceni. Pomagamo tudi pri svetovanju glede materiala in barve oz. vzorca primernega za vaš koncept.

V kolikor bi želeli krožnike pri nas tudi pregledati ste vabljeni v naš showroom na Ilirski ulici 19, 3211 Škofja vas, ki je odprt po predhodnem dogovoru.

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 051 337 919 ali e-mail naslovu: info@gastrobutik.si

Veselimo se vašega kontakta.