Pecivo prevedeno v popolno senzorično izkušnjo. Iz modrosti in strasti Stefana Laghija in Sebastiana Caridija – v sodelovanju z raziskovalno skupino Pavoni Italia – so se rodili novi kalupi linije Top, za interpretacijo sadja v vseh podrobnostih.
Osem preprostih in takojšnjih oblik, ki lahko reproducirajo kreativne kompozicije v eni alineji, kar vam bo prihranilo čas med delom.
Ideje, tehnika in strast dveh znanih slaščičarjev, da popestrijo okus vaših pripravkov in nove teksture okusa. Lahko se kombinira z mikroperforiranimi trakovi iz nerjavečega jekla, kalupi za enkratno uporabo Voilà in silikonskim kalupom Pavoflex PX075
Silikonski kalupi so bili zasnovani tako, da dajejo končnemu izdelku izvirno, pristno in resnično lastnost. Odkrijte celotno linijo, ustvarjeno v sodelovanju z “Najboljšim svetovnim slaščičarjem 2018”, Cédricom Groletom.